voor een indruk die blijft hangen

Grafische
vormgeving

We willen jou graag leren kennen! Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar voordat we aan het ontwerpen slaan willen we weten wie jij bent en wat je doet. Waar richt jij, of het bedrijf waarvoor je werkt zich op, en waarom eigenlijk?

Dat klinkt heel persoonlijk, én dat is het ook. Maar wel heel belangrijk om een helder te krijgen voorafgaand aan het ontwerp proces. 

Tastbaar drukwerk en geprinte reclame spelen nog steeds een belangrijke rol om je boodschap aan je doelgroep uit te dragen. Jouw verhaal op papier én digitaal, maken de juiste mix om de boodschap doelgericht en efficiënt in te zetten. 

Om tot een mooi en krachtig eindproduct te komen, doorlopen we een heel aantal stappen. Of het nu om het drukken van een kaartje gaat of een complete website, kort door de bocht werkt het ongeveer als volgt.

k

Overleg / oriëntatie

Je hebt een idee, dienst of product en je wil dit kenbaar maken aan jouw doelgroep. Samen onderzoeken we de toepassingen en materialen die je nodig hebt om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Ontwerp / ontwikkeling

Na het bespreken van het budget en de mogelijkheden gaan we voor je aan de slag. We maken een aantal schetsen die we na akkoord verder uitwerken voor verdere verwerking.

Uitvoering / afhandeling

Het ontwerp is akkoord en we kunnen over gaan tot productie of afhandeling. Als jouw product klaar is, brengen we het langs, of haal je het op.
Een website wordt opgeleverd met uitleg en ondersteuning.

Een greep uit onze werkzaamheden

[/db_pb_gallery]

GESPIJKERD van vormgeving tot uitvoering

Einsteinstraat 1A
7701 SB Dedemsvaart

+31(0)523-291995
info@gespijkerd.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

Zeker weten dat er iemand beschikbaar is?
Maak dan een afspraak

 Algemene voorwaarden   l  Privacy verklaring