PERSBERICHT

Gespijkerd neemt Drukkerij Gerrits & Leffers in Dedemsvaart over

Gespijkerd – vormgeving, drukwerk en reclame wil het aanbod verbreden en optimaliseren en neemt daarvoor Drukkerij Gerrits & Leffers over. De eigenaren van beide bedrijven hebben jarenlang samengewerkt en zijn allebei blij met deze stap.

Met ingang van 1 mei 2024 zullen Sander Spijker en Desiree Leerink vanuit het pand aan de Julianastraat 58 in Dedemsvaart, een breed scala aan grafische diensten en producten leveren. Voor de zomer zal er nog een feestelijke overdracht plaatsvinden waarvoor klanten, leveranciers en overige relaties worden uitgenodigd.

Sander Spijker begon zijn loopbaan bij Drukkerij Gerrits & Leffers en inmiddels is hij ruim 19 jaar actief in de grafische sector. In 2018 richtte hij zijn eigen bedrijf Gespijkerd op, dat zich snel ontwikkelde en in de regio actief is op het gebied van vormgeving, drukwerk en reclame. Inmiddels werkt zijn vrouw Desiree ook in het bedrijf en ze zijn enthousiast over de overname. “We vinden het mooi dat we de traditie en het vakmanschap van Gerrits & Leffers kunnen voortzetten en dat we tegelijkertijd verder kunnen innoveren en meer mogelijkheden krijgen om ons assortiment en aanbod te optimaliseren.”

Drukkerij Gerrits & Leffers is al sinds 1978 actief in de grafische sector. Erhard Leffers kwam in 1990 in het bedrijf, dat op dat moment gerund werd door zijn opa Gerrits en vader en moeder Leffers. Door de jaren heen heeft het bedrijf een grote klantenkring in de regio opgebouwd en na bijna 35 jaar is voor Erhard het moment gekomen om het bedrijf over te dragen. “De afgelopen 10 jaar waren om verschillende redenen erg roerig en dat zet veel dingen in een ander perspectief. Ik heb altijd met hart en ziel in en aan het bedrijf gewerkt, maar nu is de tijd rijp om iets anders te gaan doen. Ik ben heel blij dat Sander en Desiree het stokje van me over gaan nemen. Sander kent de markt als geen ander en kent zelfs nog veel van de klanten van Gerrits & Leffers.

Zowel Sander als Erhard vinden het belangrijk om hun klanten continuïteit te bieden in kwaliteit en service en hebben daar met deze overname het volste vertrouwen in. Sander: “Wij zullen de vertrouwde productiemogelijkheden van Gerrits & Leffers voortzetten en verder uitbreiden met verschillende expertises en producten. Denk hierbij aan grafisch ontwerp, logo’s en huisstijlen, website-ontwikkeling, grootformaat printen, reclame en belettering, promotionele artikelen, marketingdiensten, fotoproducten, printerieur en rouwdrukwerk. De functie van copyshop komt te vervallen en we zullen ons vooral richten op de zakelijke markt. Met ons uitgebreide aanbod en jarenlange kennis en ervaring zijn wij de ideale partner voor bedrijven die streven naar professionele en doeltreffende communicatie. 

GESPIJKERD van vormgeving tot uitvoering

Julianstraat 58
7701 GM Dedemsvaart

+31(0)523-291995
info@gespijkerd.nl

BESCHIKBAAR VAN
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

Doorspreken van onze nieuwe samenwerking?
Neem contact op, wij werken op afspraak!

 Algemene voorwaarden   l  Privacy verklaring