+31(0)523 291995 info@gespijkerd.nl

Reclame & Signing

Reclame en signing; Eigenlijk alles wat je kunt bedenken met het fysiek communiceren van beeld en tekst; ook wel visuele communicatie genoemd. Signing is een samenvattende term voor alle uitingen die een merk, winkel of bedrijf aan fysieke communicatiemiddelen inzet om de doelgroep te bereiken. Jouw klanten maken hun keuze op basis van een eerste indruk. Met een opvallende en verzorgde uitstraling zorg je er voor dat die indruk blijft hangen.

Meer informatie over Gespijkerd? Kijk dan hier!

Sprekend drukwerk en opvallende reclame!

Gespijkerd is een full-service grafisch bedrijf waar u naast grafische vormgeving en websites, ook terecht kunt voor al uw druk- en printwerk, groot formaat printwerk, beletteringen, verpakkingen, beursaankleding. Door te blijven ontwikkelen samen met onze partners staat Gespijkerd garant voor goede service, hoge kwaliteit en korte levertijden.

Omdat we al deze specialismen onder één dak aan kunnen bieden, heeft u slechts één partner voor al uw communicatie-uitingen. Eén leverancier, één aanspreekpunt en één factuur. Dat is niet alleen makkelijk, maar bespaart ook nog eens tijd en geld.

GESPIJKERD van vormgeving tot uitvoering

Van Haeringenstraat 47
7701 CN Dedemsvaart

+31(0)523 291995
info@gespijkerd.nl

 

BEZOEK OP AFSPRAAK

VERTEGENWOORDIGERS UITSLUITEND OP AFSPRAAK! 

 

 Algemene voorwaarden   l  Privacy verklaring   l   ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur