We maken niet alleen gewoon mooie dingen, we ontwerpen jouw stijl, door tastbaar en visueel te maken wat je doet en wat jij te vertellen hebt.

Daarnaast geven we je de zekerheid van goed, doordacht en betaalbaar drukwerk passend bij de uitstraling en een sterk ontwerp.

We weten veel van reclame, marketing en media. We zijn een jong bedrijf, maar met zo’n 15 jaar ervaring in de grafische branche, werken we met passie voor jouw merk!drukwerk, website ontwerp, grafische vormgeving, huisstijl ontwerp, drukkerij, printen, grootformaat, borduren, bedrukken, relatiegeschenken, stickers, autobelettering

Verwacht dit van ons

Goed doordachte huisstijlen, sprekend drukwerk en opvallende reclame.
Wij geloven in krachtige ontwerpen en een indruk die blijft hangen!

Identiteitsbepaling

Alleen het ontwikkelen van een huisstijl is niet voldoende. Wie ben je en waar sta je voor? We gaan eerst sparren en in gesprek met jou voordat we aan het ontwerpen slaan.

Grafische vormgeving

Mooie materialen maken, daar staan we voor. We werken samen met jou aan een sprankelend ontwerp. Alleen als we jouw boodschap met de juiste lading overbrengen is de vormgeving geslaagd.

Reclame & signing

Een eerste indruk wordt binnen de seconde gemaakt. Hoe fijn is het om je auto, gevel of beursstand te voorzien van een pakkende, stijlvolle, of juist knallende reclame. Wij maken de indruk die blijft hangen, keer op keer.

Marketing afdeling op afstand

Een advertentie in de plaatselijke krant, een catalogus die uitgebracht moet worden, of die ene update op jouw website. Maar waar haal je de tijd vandaan? Leg jouw verwachting gewoon bij ons en wij zorgen dat het voor elkaar komt. Van het eerste idee tot de uitvoering.

Drukwerk

Door jarenlange ervaring en een bak aan kennis in (grootformaat) print en druk ben je verzekerd van een prachtig eindresultaat. We hebben de beschikking over een uitgebreide productielijn. Zo zorgen we dat  kleine en grote oplagen op tijd geleverd kunnen worden en er altijd perfect uit komen te zien.

Op projectbasis

Heb je zelf een grafisch bedrijf en gaan de zaken voorspoediger dan jij en je collega’s op dit moment aan kunnen? Geen probleem, voor collega grafici staan we altijd open voor projecten en werk op uurbasis. Laten we kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Een kleine greep uit ons werk

We zijn continu bezig alles een beetje mooier
én duidelijker te maken.

We werken vanuit de gedachte dat een ontwerp niet alleen maar mooi moet zijn, maar ook moet bijdragen aan de helderheid en kracht van jouw boodschap.

De juiste balans vinden tussen jouw wensen, ideeën en ons advies; dat is ons doel.
En of het nu gaat om je logo, brochure en website, de belettering van je auto of alleen je visitekaartje. Jouw klanten maken hun keuze op basis van een eerste indruk. Met een opvallende en verzorgde uitstraling zorg je er voor dat die indruk blijft hangen.

jaren ervaring

KANTOOR

lopende projecten

Koppen koffie

Ons laatste project

Opeens is het dan zo ver, het idee is gepolijst, onze eigen huisstijl is af en ook het kantoor begint eindelijk vorm te krijgen. En dan het échte werk, onder woorden brengen wat we doen, visueel maken wat wij te vertellen hebben.

Met trots lanceren we onze eigen website en aanverwante kanalen.

Wat vinden we belangrijk

Sociale media zijn een snelle en goede manier om jouw boodschap kracht bij te zetten, te connecten met je doelgroep en je naamsbekendheid te vergroten.

Maar om een goed en compleet marketingplan op te zetten heb je meer nodig dan enkel een Facebook- of Instagram profiel met veel volgers of views.

Tastbaar, drukwerk en geprinte reclame spelen nog steeds een belangrijke rol om je boodschap aan je doelgroep uit te dragen. Jouw verhaal op papier én digitaal, maken de juiste mix om de boodschap doelgericht en efficiënt in te zetten.

Gespijkerd heeft de nodige skills en know-how in huis om voor jou en jouw merk een passend plan en ontwerp neer te zetten.
Daarbij houden we graag zelf de controle over kwaliteit en de snelheid waarmee we orders afhandelen. Daarom beschikken we over een uitgebreide productielijn en monteren we reclame- en signing zoveel mogelijk zelf.

Daarnaast maken we ook gebruik van de kwaliteiten van gerenommeerde tekstschrijvers, fotografen, signmakers, webbouwers, marketeers en noem maar op.

Zo houden we samen de controle over jouw opdracht, van vormgeving tot uitvoering!

  • Vormgeving
  • (online) Marketing
  • Reclame en signing
  • Drukwerk

materiaal keuze

We hebben samen, voor jou een goed idee uitgewerkt tot een prachtig ontwerp, óf je hebt zelf een kant-en-klaar bestand. Nu kan de productie gestart worden. Een goed eindproduct staat of valt met de papierkeuze. We hebben het niet alleen over mat of glanzend, dik of dun, er zijn zoveel verschillende materialen waaruit je kunt kiezen. Dit kan soms een hele uitdaging lijken.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een perfecte feeling met papier, kunststoffen en allerhande materialen die in de grafische industrie voorkomen. Je kunt je voorstellen dat die prachtige productfoto of harde kleur van jouw logo, heel anders kan overkomen op glanzend kunststof dan op bijvoorbeeld op mat papier of karton. Om je vooraf een goed idee geven van de uiteindelijk uitstraling van het eindproduct hebben we een groot scala aan monsters en stalen.

Daarnaast is er ruime keuze uit een passende druktechniek.
We beschikken o.a. over de volgende productiemogelijkheden: Offset druk, digitaal print, grootformaat print, zeefdruk, frezen, tamponneren, pregen, stansen, lamineren.

wat ‘ze’ over ons zeggen
Ben je ontevreden, vertel het ons.
Ben je tevreden, vertel het ons én anderen!
“Ik zou het leuk vinden om een aantal leuke quotes van klanten hier neer te kunnen zetten. Mocht je dus een verhaaltje kwijt willen of iets te zeggen hebben over onze werkwijze, we horen het graag!”
Sander Spijker

Grafisch vormgever, Gespijkerd

“Ik ben erg blij met de naam en het nieuwe logo voor de kapsalon. De hele nieuwe uitstraling past goed bij me. Sander kwam de stickers zelf op de pui van de kapsalon plakken en heeft gezorgd voor een nieuw bord aan de weg. Het ziet er super uit!”
Wendy Berg

Haarsalon Puntgaaf

Zullen wij ook eens hallo
tegen elkaar zeggen?

Vul onderstaand formulier in, dan zullen we contact met je opnemen.
Je mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen.
(ma. t/m vr. 09.00 – 17.00 uur)

 

Onze gegevens vind je onder aan deze pagina.
Maak je wel een afspraak voordat je langskomt? Zo sta je nooit voor een dichte deur, en zetten we vast de koffie en thee klaar. Tot ziens!

GESPIJKERD van vormgeving tot uitvoering

Van Haeringenstraat 47
7701 CN Dedemsvaart

+31(0)523 291995
info@gespijkerd.nl

 

BEZOEK OP AFSPRAAK

VERTEGENWOORDIGERS UITSLUITEND OP AFSPRAAK! 

 

 Algemene voorwaarden   l  Privacy verklaring   l   ma. t/m vr. 09.00 – 17.00 uur