Ontdek meer manieren om jouw bedrijf te promoten en tastbaar en visueel te maken wat je doet en wat jij te vertellen hebt. Laat je inspireren door onze product catalogus of bekijk een greep uit het gemaakte werk.

We weten veel van reclame, en media. We zijn een jong bedrijf, maar met zo’n 15 jaar ervaring in de grafische branche, werken we met passie voor jouw merk! 

Gespijkerd geeft je de zekerheid van goed, doordacht en betaalbaar print- en drukwerk passend bij de uitstraling en een sterk ontwerp.

Verwacht dit van ons

Grafische vormgeving

Kleine projecten tot iets groots maken, daar staan we voor. Een logo, flyer of visitekaartje, we werken samen met jou aan een sprankelend ontwerp. Alleen als we jouw boodschap met de juiste lading overbrengen is de vormgeving geslaagd.

Drukwerk

Door jarenlange ervaring en een bak aan kennis in (grootformaat) print en druk ben je verzekerd van een prachtig eindresultaat. We hebben de beschikking over een uitgebreide productielijn. Zo zorgen we dat  kleine en grote oplagen op tijd geleverd kunnen worden en er altijd perfect uit komen te zien. Bekijk het assortiment

Reclame & signing

Een eerste indruk wordt binnen de seconde gemaakt. Hoe fijn is het om je auto, gevel of beursstand te voorzien van een pakkende, stijlvolle, of juist knallende reclame. Wij maken de indruk die blijft hangen, keer op keer. Bekijk het assortiment

Een kleine greep uit ons werk

We zijn continu bezig alles een beetje mooier
én duidelijker te maken

We werken vanuit de gedachte dat een ontwerp niet alleen maar mooi moet zijn, maar ook moet bijdragen aan de helderheid en kracht van jouw boodschap. De juiste balans vinden tussen jouw wensen, ideeën en ons advies; dat is ons doel.

Wisselende projecten

Wat vinden we belangrijk

Sociale media zijn een snelle en goede manier om jouw boodschap kracht bij te zetten, te connecten met je doelgroep en je naamsbekendheid te vergroten.

Maar om een goed en compleet marketingplan op te zetten heb je meer nodig dan enkel een Facebook- of Instagram profiel met veel volgers of views.

Tastbaar, drukwerk en geprinte reclame spelen nog steeds een belangrijke rol om je boodschap aan je doelgroep uit te dragen. Jouw verhaal op papier én digitaal, maken de juiste mix om de boodschap doelgericht en efficiënt in te zetten.

wat ‘ze’ over ons zeggen
Ben je ontevreden, vertel het ons.
Ben je tevreden, vertel het ons én anderen!

“Buiten een geweldige vormgever is Sander Spijker iemand die goed naar de klant luistert en mee denkt over een idee. Hij levert niet zomaar iets af, maakt van een grove schets iets begrijpelijk en verrassends. Als Beeldend kunstenaar ben ik dan ook erg blij met Gespijkerd.”

Pieter Zandvliet

Beeldend kunstenaar, Atelier Pieter Zandvliet

“Ik ben erg blij met de naam en het nieuwe logo voor de kapsalon. De hele nieuwe uitstraling past goed bij me. Sander kwam de stickers zelf op de pui van de kapsalon plakken en heeft gezorgd voor een nieuw bord aan de weg. Het ziet er super uit!”
Wendy Berg

Haarsalon Puntgaaf

Zullen wij ook eens hallo
tegen elkaar zeggen?

Vul onderstaand formulier in, dan zullen we contact met je opnemen.
(Overdag het best via dit forumulier,  app of mail te bereiken)

Bezoek enkel op afspraak!

GESPIJKERD van vormgeving tot uitvoering

Julianstraat 58
7701 GM Dedemsvaart

+31(0)523-291995
info@gespijkerd.nl

BESCHIKBAAR VAN
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

Doorspreken van onze nieuwe samenwerking?
Neem contact op, wij werken op afspraak!

 Algemene voorwaarden   l  Privacy verklaring